Source: Scientia Agricola. Unidade: FZEA
Subjects: BOVINOS, CARCAÇA, CARNES E DERIVADOS (QUALIDADE)
ABNT
LUCHIARI FILHO, Albino et al. Hanging the beef carcass by the forequarter to improve tenderness of the longissimus dorsi and biceps femoris muscles. Scientia Agricola, v. 62, n. 5, p. 483-486, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0103-90162005000500013. Acesso em: 14 maio 2024.APA
Luchiari Filho, A., Macedo, R. P., Pereira, A. S. C., Silva, S. da L. e, Leme, P. R., & Feitosa, G. F. (2005). Hanging the beef carcass by the forequarter to improve tenderness of the longissimus dorsi and biceps femoris muscles. Scientia Agricola, 62( 5), 483-486. doi:10.1590/s0103-90162005000500013NLM
Luchiari Filho A, Macedo RP, Pereira ASC, Silva S da L e, Leme PR, Feitosa GF. Hanging the beef carcass by the forequarter to improve tenderness of the longissimus dorsi and biceps femoris muscles [Internet]. Scientia Agricola. 2005 ; 62( 5): 483-486.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162005000500013Vancouver
Luchiari Filho A, Macedo RP, Pereira ASC, Silva S da L e, Leme PR, Feitosa GF. Hanging the beef carcass by the forequarter to improve tenderness of the longissimus dorsi and biceps femoris muscles [Internet]. Scientia Agricola. 2005 ; 62( 5): 483-486.[citado 2024 maio 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162005000500013